Over Vlaskamp

Vlaskamp licht geluid techniek is in 1990 begonnen, met het verzorgen van licht en geluid bij drive-inn en tape-shows. Door de jaren heen zijn onze werkzaamheden uitgebreid tot waar we nu zijn. Oftewel een full scale verhuurder voor al uw licht geluid en video benodigdheden.

Overtuigd?

Graag wijzen wij u de juiste weg in licht, geluid en beeld.

Neem contact op

Vlaskamp, meer dan licht en geluid

Het verzorgen van licht en geluid op locatie voor diverse producties doen wij ruim 20 jaar. Met onze ervaring en expertise vinden wij voor uw evenement altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om een festival met 5.000 bezoekers of een zaal met 25 genodigden, het is altijd van belang dat de juiste apparatuur wordt gebruikt zodat u zorgeloos kunt genieten van de sfeer op uw evenement.

Wanneer het nu gaat om een dorpsfeest, business event, toneeluitvoering, presentatie, bruiloft of verjaardagsfeest, Vlaskamp Licht Geluid Techniek vertaalt uw wensen naar een passende audiovisuele invulling. Als bedrijf staan wij voor meedenken een eerlijke benadering, nuchterheid, betaalbaarheid en uitstekende service. Wij ontzorgen u graag!