Concert Sharon Kips en The Rising Hope

Wat was het geweldig mooi! Echt een leuke klus om te doen. Hier een verslag wat op waldnet werdt geplaatst.

Ook een concert?

Bel of mail voor info contact
zondag 24 juni 2012 Burgum

Sharon Kips, winnares van de eerste editie van X-factor (2007) heeft zaterdagavond haar nieuwe gospelalbum Amazing Grace gepresenteerd in de Ikker in Burgum. Dit met medewerking van gospelkoor The Rising Hope o.l.v. dirigent Wim Dijkstra.

Het concert in Burgum was een initiatief van Vlaskamp Licht Geluid Techniek.

Na een leuke kennismaking in december 2011 waar zij als invallers het geluid regelden voor een concert van Sharon smaakte dit naar meer.

Jolanda Vlaskamp: Sharon is een geweldig goede zangeres! Kippenvel krijg ik wanneer zij haar verhaal in haar songs overbrengt op het publiek. Ik vind Sharon een bijzonder mens, spontaan, humoristisch en voor velen een goede inspiratiebron! Begin 2012 kwamen Tjerk en Jolanda met het idee om nog eens te werken met Sharon. Dit maal in Friesland!

Sharon en haar man Gilbert vonden dit zo bijzonder dat ze besloten om het eerste presentatieconcert van Sharons nieuwe album in Burgum te gaan doen, dit als dank dat Vlaskamp in haar gelooft en voor haar een concert wilde organiseren.

Jolanda: Helemaal geweldig zou het zijn om er een gospelkoor bij te hebben. Dus is Jolanda The Rising Hope gaan vragen of ze mee wilden werken aan een concert met Sharon Kips. Koorleden en dirigent waren hier ontzettend enthousiast over en vervolgens werd er weken vooraf volop gerepeteerd op de woensdag avonden in De Stryp te Burgum.

Tijdens het concert zong Sharon haar nieuwe single Is there any chance deze wordt opgedragen aan Compassion. De opbrengsten van dit nummer (afgerond 1 euro per album) zullen ze doneren aan Compassion Nederland. Zo hopen ze hun steentje bij te dragen om weer hoop te geven aan hen die door armoede alle hoop zijn verloren.
Het concert werd een geweldig succes!

Naar het overzicht
Sharon amazing grace