Toneel

Een toneeluitvoering of een musical op de agenda? Ook daarvoor hebben wij de juiste apparatuur. Wij kunnen dit volledig voor u faciliteren, maar u kunt bij ons ook terecht voor de huur van de juiste apparatuur en deze zelf ophalen en bedienen.

Enthousiast?

Laat ons weten wat uw wensen zijn! NEEM CONTACT OP

Goede licht- en geluidstechniek is onmisbaar voor elke toneelvoorstelling. Goed theaterlicht zorgt ervoor dat de acteurs en muzikanten tot hun recht komen. Het zijn de licht- en geluidseffecten die de sfeer op het toneel bepalen.

Theaters, concerten, festivals... Er zijn vele situaties denkbaar waar licht en geluid een belangrijke rol speelt! Met kwalitatief goed licht en geluid, wordt een musical of theaterstuk pas echt een beleving.

 

Aan een voorstelling gaat veel voorbereiding vooraf. Wanneer mensen naar een toneelstuk of naar een musical gaan kijken, zien ze de mooiste prestaties van de artiesten op het toneel. Ze hebben hard geoefend, hun lichamen en stembanden getraind en gaan tot het uiterste om bezoekers een geweldige avond te geven! Maar wie we vaak vergeten, zijn de die-hards achter de coulissen...

Naar het overzicht
Toneel