Audiovisuele uitvaart

Steeds vaker geven nabestaanden hun dierbare een uitvaart met een persoonlijke invulling.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. NEEM CONTACT OP

 

In een kerk of aula is bijna altijd wel een geluidsinstallatie aanwezig. Echter nabestaanden hebben steeds vaker de voorkeur om afscheid te nemen op een lokatie die voor hun prettig en vertrouwd voelt.
Voor deze situatie kunt u ons inschakelen om een passende installatie te verzorgen. Uw speciale wensen horen wij graag. Is het bijvoorbeeld wenselijk dat er muziek wordt afgespeeld? Of weergave van foto of film op groot scherm? Informeert u gerust eens naar de vele mogelijkheden.
In de dagen na het overlijden van een dierbare leven nabestaanden vaak in een roes. Het bewust mee maken van een afscheidsdienst is voor velen niet het geval. Om dierbare herinneringen vast te leggen kunt u een geluid- of beeldopname door ons laten verzorgen. Op die manier is er dan later gelegenheid om in alle rust nog eens de muziek op CD te luisteren of de beeldopname op DVD te bekijken. 
Wanneer wij bij u mogen zijn om de techniek te verzorgen komen wij passend gekleed en zullen we dit vakkundig, onopvallend en discreet uitvoeren.  
Naar het overzicht
Zee-uitvaart